09 EYLÜL, PERŞEMBE, 2021

Ulaş Bakır’ın İlk Kişisel Sergisi “Söylenecek Çok Şey Var” Gama Art Gallery’de

Gama Art Gallery, Ulaş Bakır’ın “Söylenecek Çok Şey Var / So Much Things To Say” başlıklı ilk kişisel sergisini 14 Eylül - 09 Ekim tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Görülmemiş, bilinmeyen, hayal ürünü karakterleri tuval, ahşap gibi farklı materyaller üzerine resmeden Yugoslav kökenli soyut resim sanatçısı Ulaş Bakır’ın ilk kişisel sergisi “Söylenecek Çok Şey Var / So Much Things To Say”, Aslı Jackson’ın kreatif direktörlüğünde gerçekleştirilecek. Çalışmalarında genellikle bebeğin dünyaya geliş anını ve ana rahminden hayata kafadan giriş yapmasını betimleyen sanatçının eserlerindeki özgün anime karakterler, kimlik arayışlarını sürdürüyorlar. Sanatçının eserlerinin ortak noktasını oluşturan oyunsu bir sanatsal ifade olarak karakterlerin ağızlarının oldukça büyük olması aslında izleyiciye “Söylenecek Çok Şey Var” diyor.

Sanatçı tablolarının yanı sıra moda tasarımcısı Aslı Jackson’dan ilham alarak her biri tek ve biricik olan giyilebilir sanat ürünleri tasarlıyor. Ünlü isimlere sahne ve klip kostümleri hazırlayan sanatçı, gözden çıkarılmış giysileri, mobilyaları ya da bazen bir duvarı tuvaline dönüştürüyor.

​Ulaş Bakır’ın “Söylenecek Çok Şey Var / So Much Things To Say” başlıklı ilk kişisel sergisini 14 Eylül - 09 Ekim tarihlerinde pazar ve pazartesi günleri hariç her gün 13:00 - 19:00 saatleri arasında Gama Art Gallery’de  ziyaret edebilirsiniz.

0
1960
1
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage