09 NİSAN, SALI, 2024

Tiyatro iN Yapımı “Kim Bu Ben”den Yeni Gösterimler

Engin Hepileri’nin yönetmenliğini üstlendiği Tiyatro iN yapımı Kim Bu Ben, 15 Nisan’da Moda Sahnesi’nde, 26 Nisan’da House Of Performance’da, 17 Mayıs’ta ise Fişekhane’de tiyatroseverlerle buluşacak.

Kenan Doğulu’nun ise müziklerini yaptığı oyunda; Beyza Şekerci, Onur Ünsal ve Neslihan Arslan’ın rol alıyor. Büyük bir kumarhane zincirinin dijital teknolojilerinden sorumlu veri analisti Robert Leilani’nin ilk ve tek tiyatro oyunu Kim Bu Ben; küresel iklim krizi, pandemi, neoliberalizm, bireyselleşme, dijitalleşme ve gözetleme kapitalizminin şifreleriyle uğraşan, aşk dolu kriminal bir gerilim.

“Yetimhanede beraber büyümüş Daphne ve Adam, bir gün sanal kimliklerinin çalındığını fark ederler ve o andan sonra hayatları değişir. Çalınan kimliklerle işlenen suçlar hayatlarını karartmaya başlar.

Tüm dünya onların bir canavar olduğunu düşünürken, onlar hayatlarını karartan bu büyük gizemi çözmeye karar verirler. Dünyaya kendilerini dinletebilecekler miydi? Gerçek kimlikleri hiç var olmuş muydu? Peki birbirlerine güvenebilirler miydi?”

Kim Bu Ben oyununun biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
736
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage