14 HAZİRAN, SALI, 2022

The Letter Art Gallery’den İlk Sergi: “İzmir’den sevgilerle”

The Letter Art Gallery, İzmir’de çalışan sanatçılara ithaf ettiği “İzmir’den sevgilerle” başlıklı açılış sergisini GoyaHub’ın İzmir Kemeraltı Antikacılar Çarşısı’ndaki galeri alanında 9 Temmuz’a kadar sanatseverlerle buluşturuyor.

Her sene gerçekleşmesi planlanan sergi serisinin ilk edisyonu “İzmir’den sevgilerle” sergisi, İzmir’de yaşayan, çoğunlukla güzel sanatlar eğitimlerini bu şehirde almış, kariyerlerinde ilerlemekte olan sanatçıların ve eğitimlerini sürdüren genç sanatçıların çalışmalarından oluşuyor. Sergide İzmir’de çalışmalarını sürdüren Hazal Arol, Sinem Erginekon, Ceylan Eşit, Gizem Güler, Aysel Güneş, Ali Kanal, Arzu Oto, Başak Özkutlu, Papyx ve Duygu Süzen’in çalışmalarından oluşan bir seçki sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Galeri, tohumlarının sergide yer alan sanatçılar sayesinde filizlenmiş olmasından dolayı ilk sergisini İzmir’de çalışan sanatçılara ithaf ediyor. Sergi, İzmir sanat ortamının geçirdiği tarihsel süreç ve karşılaştığı güncel engelleri göz önünde bulundurarak İzmir’deki sanatçılara ve çalışmalarına görünürlük kazandırmayı amaçlıyor.

The Letter Art Gallery eserleri hem GoyaHub’ın galeri alanında fiziksel olarak, hem de çevrim içi imkânlar ve iletişim kanalları aracılığıyla izleyiciyle buluşturuyor. Galeri, sanatçıların daha geniş bir sanatsever kitlesine erişimlerinin kolaylaşmasına, şahıs ve işletmelerde koleksiyonerlik ve sponsorluk bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

“İzmir’den sevgilerle” başlıklı grup sergisini GoyaHub’ta fiziksel olarak ziyaret edebilir; sergide yer alan eserleri buradan görebilirsiniz. 

Adres: GoyaHub, Kemeraltı Antikacılar Çarşısı Konak, İzmir

Künye:
1. Ceylan Eşit, Masal Kent, 2019, tuval üzerine akrilik ve karışık teknik, 70 x 100 cm
2. Duygu Süzen, Nergis, 2015, kağıt üzerine mürekkep, 73 x 152 cm
3. Arzu Oto, Temas serisi, (Boynuz), 2017, tuval üzerine yağlı boya, 28 x 35 cm
​4. Başak Özkutlu, Otoportre, 2010, Tuval üzerine yağlıboya, çap 130 cm

0
1046
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage