16 MAYIS, CUMARTESİ, 2026

“The Bodyguard” Müzikali İlk Kez Türkiye’de

Etkileyici hikâyesi ve ikonik şarkılarıyla dikkat çeken müzikal The Bodyguard, Michael Harrison & David Ian sunumuyla, BKM ile Zorlu PSM iş birliğiyle, 11-20 Eylül tarihleri arasında ilk kez Türkiye’de Zorlu PSM sahnesinde izleyicilerle buluşacak.

Orijinal uluslararası cast kadrosu ve dünya turnesindeki prodüksiyonuyla İstanbul’da sahne almaya hazırlanan müzikal, etkileyici sahne tasarımı, güçlü orkestrası ve dinamik koreografileriyle izleyicilere global sahne deneyimini yaşatacak. Aşk, güven, şöhret ve tehlike arasında gidip gelen hikâye, temposunu hiç kaybetmeyen sürükleyici bir sahne anlatısına dönüşüyor. The Bodyguard; “Queen of the Night”, “So Emotional”, “One Moment in Time”, “Saving All My Love”, “Run to You”, “I Have Nothing”, “Greatest Love Of All”, “Million Dollar Bill”, “I Wanna Dance With Somebody” ve “I Will Always Love You” gibi unutulmaz hitleri güçlü canlı performanslarla sahneye taşıyor.

“Eski bir Gizli Servis ajanı olan Frank Farmer, dünya yıldızı Rachel Marron’ı kimliği belirsiz bir saplantılı hayrandan korumakla görevlendirilir. Disiplinli, kontrollü ve mesafeli bir adam ile sahnelerin göz kamaştıran yıldızının yolları kesiştiğinde, hiçbir şey planlandığı gibi gitmez. Kontrolü elinde tutmaya alışkın bu iki karakter arasında beklenmedik bir bağ doğar: Aşk.”

Whitney Houston ve Kevin Costner’ın başrollerini paylaştığı, Lawrence Kasdan imzalı 1992 yapımı Oscar adaylığı bulunan Warner Bros. filminden uyarlanan The Bodyguard; Thea Sharrock rejisi ve Oscar ödüllü Alex Dinelaris’in metniyle ilk kez Londra West End’deki Adelphi Theatre’da sahnelenmiş ve dört Olivier Ödülü’ne aday gösterilmişti.

​Bugüne kadar 15 ülkede ve ABD’de 45 şehirde 3.9 milyondan fazla izleyiciye ulaşan The Bodyguard; Hollanda, Almanya, Güney Kore, Kanada, İtalya, Avustralya, İspanya, Fransa, ABD, Avusturya ve Japonya gibi birçok ülkede sahnelendi.

0
129
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage