22 NİSAN, PERŞEMBE, 2021

Tatlı Rüyalar İçin Mini Hayvan Masalları Serisi

İngiliz yayıncı ve editör Amanda Wood; New York’ta yaşayan tasarımcı ve illustratör Vikki Chu ve Avustralyalı sanatçı Bec Winnel’ın ortak çalışmasıyla hazırlanan miniklerin birbirinden tatlı rüyalar görmesine katkı sağlayan “Mini Hayvan Masalları Serisi”nden İyi Geceler Minik Panda ve İyi Geceler Minik Tavşan, Meraklı Tilki Kitaplığı tarafından yayımlandı.

Kitaplar, doğal yaşamın içinden gelen konularıyla 2 yaş ve üzeri çocukların gelişimini destekliyor. Yumuşak tonlarda görsel tasarımları ve basit hikâyeleri ile minikleri huzurlu bir uykuya hazırlamayı amaçlıyor.

“Minik Panda akşam yemeğini yemek istemiyormuş. Çünkü pek tatsız tuzsuzmuş. Ama diğer hayvanlar ona kendi yiyeceklerinden ikram ettiklerinde, her öğün yediği bambunun o kadar da kötü olmadığını düşünmeye başlamış...

Yuvasından ilk defa dışarıya çıkan Minik Tavşan o gün bir tavşan olmak için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğunu öğrendi; dinlemek için kıpır kıpır ve upuzun kulakları, koklamak için minicik ve hassas bir burnu, zıplamak için kocaman ve güçlü ayakları varmış…”

0
2938
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle