21 KASIM, CUMARTESİ, 2020

Seren Yüce İmzalı Yeni Podcast Dizisi: Denge’m

Nisan ayında ilk kurmaca podcast dizisi Karanlık Bölge’yi yayımlayan Podbee Media, ikinci podcast dizisi Seren Yüce imzalı Denge’m ile dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu.

ÇoğunlukRüzgarda Salınan Nilüfer gibi ödüllü filmlerin senaryosunu yazıp yöneten Seren Yüce’nin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Denge’m yedi bölümden oluşan bir mini dizi olarak dinleyicilere sunuldu. Seslendiren başrol oyuncular arasında Osman Sonant, Yasemin Çonka, Tülay Günal, Esme Madra, Tülin Özen ve Cem Zeynel Kılıç bulunan Denge’mpodcast dizisi ile beraber Podbee Media, Türkiye’deki podcast dinleyicilerine yine farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Türkiye’nin ilk dijital dizisi Masum’un da yönetmenliğini üstlenen Seren Yüce, Çoğunluk filmi ile En İyi Film/En İyi Yönetmen dallarında Altın Portakal ve 67. Venedik Film Festivali’nden Geleceğin Aslanı ödülünü almıştı.

"Hayattan sıkılmış, umudunu kaybetmiş bir üniversite matematik öğretmeni olan Hazım psikiyatri alanında farklı bir tedavi yöntemi geliştiren hırslı bilim insanı Cansın ile tanışır. Cansın, henüz piyasaya sürülmemiş bir teknolojiyi geliştiriyordur ve Hazım tam da aradığı denek adayıdır. Hazım da biraz geldiği noktada kendinden umudu kesmiş olmasından, biraz da merakından bu teknolojinin deneği olmayı kabul eder. Peki bu karar Hazım’ın kaybı mı kazancı mı olacaktır?"

Denge’m podcast dizisini Spotify, Apple Podcast, Google Podcasts, Deezer platformlarından veya direkt web tarayıcınız üzerinden buradan dinleyebilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=oIhkAzaaWl8

0
3891
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage