16 TEMMUZ, SALI, 2019

Red Bull Music Festival Istanbul Şehri Müziğe Doyuracak

Dünyanın pek çok şehriyle birlikte İstanbul’da da geçen sene ilk kez düzenlenen ve müzikseverlere unutulmaz bir deneyim sunan Red Bull Music Festival Istanbul’un ikincisi 1- 15 Ekim tarihleri arasında, beş farklı konsept ile altı ayrı mekânda müziği tekrar şehre taşıyacak.

Pozitif’in organizasyonluğunu üstlendiği festivalde 90’dan fazla sanatçı ağırlanacak. Festivalin beş konseptinden biri olan “Alpha Beat Night”, Afrika müziğinin farklı isimlerini 3 Ekim’de bir araya getirirken, 4 Ekim’de synthesizer müziğe odaklanan “Aposynthesis Night” gerçekleşecek, hip – hop müzikle “Kan Kardeşler Gecesi” Berlin ve İstanbul arasındaki köprüyü 5 Ekim’de yeniden kuracak, Vogue kültürünün parıltılı dünyası moda ve müziğe “Ballroom Night” 11 Ekim’de yansıyacak, festivalin son gecesi olan 12 Ekim’de ise “Futurave Night” elektronik dans müziğini fütüristik açıdan ele alacak.

Festival kapsamında sergilerin, radyo programlarının, canlı performansların ve atölyelerin yer alacağı Red Bull House of Music de 15 gün boyunca müzikseverler için açık olacak. Red Bull Music Festival Istanbul’un biletlerini avantajlı fiyatlarla Biletix’ten temin edebilirsiniz.

0
1147
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage