11 AĞUSTOS, PERŞEMBE, 2022

PİLEVNELİ Yalıkavak’tan Yeni Sergi: “Figürler”

PİLEVNELİ, Galleria Continua ve König Galerie iş birliği ile hayata geçirilen “Figürler” başlıklı heykel sergisi PİLEVNELİ Yalıkavak’ta sanatseverlerle buluşuyor.

PİLEVNELİ, Avrupa’nın önde gelen galerilerinden Alman König Galerie ve İtalyan Galleria Continua’yı Yalıkavak’ta bir araya getiriyor. “Figürler” başlıklı heykel sergisi üç galeri de temsil ettiği üçer sanatçıdan eserlerinden oluşuyor. Sergi, insan figürü ve insanın fiziksel tasvirine odaklanıyor. König Galerie Kathryn Andrews, Daniel Arsham ve Elmgreen & Dragset; Galleria Continua Hans Op de Beeck, Michelangelo Pistoletto ve Pascale Marthine Tayou; PİLEVNELİ ise Johan Creten, Serkan Sarıer ve Erdoğan Zümrütoğlu’nun eserleriyle sergide yer alıyor.

PİLEVNELİ Yalıkavak ayrıca Bora Akıncıtürk, Nevin Aladağ, Refik Anadol, Nobuyoshi Araki, Stephan Balkenhol, Johan Creten, Ali Elmacı, Jan Fabre, Esra Gülmen, Hechizoo, Tim Kent, Daniel Knorr, Arik Levy, Bjarne Melgaard, Mehmet & Kazım, Frank Nitsche, Hans Op de Beeck, Zoe Ouvrier, Michael Sailstorfer, Serkan Sarıer, Meltem Sarıkaya, Defne Tesal, Tarık Töre, Richard Wilson ve Erdoğan Zümrütoğlu’nun eserleri yer aldığı karma sergiye de ev sahipliği yapıyor.

2 Temmuz’da kapılarını açan PİLEVNELİ Yalıkavak, 18 Eylül tarihine kadar ziyaret edilebilir.

​Künye: Pascale Marthine Tayou, Totem Cristal, crystal, mixed media, 186 x 45 x 30 cm, 2019

0
1394
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage