
Bu yıl üçüncü kez müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan K-Pop Festivali, 5 Eylül’de LifePark’ta gerçekleşecek. Festivalin ana sahnesinde K-pop grubu P1Harmony yer alırken, AleXa da festivalin açılış performansını üstlenecek.
Keeho, Theo, Jiung, Intak, Soul ve Jongseob’dan oluşan P1Harmony, 2020’deki çıkışlarından bu yana uluslararası müzik listelerinde yakaladıkları başarı, güçlü sahne performansları ve kendilerine özgü konsept evrenleriyle K-Pop’un yeni jenerasyon temsilcileri arasında gösteriliyor. “Killin’ It”, “Back Down”, “Do It Like This” ve “Jump” gibi hit parçalarıyla dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan P1Harmony, LifePark sahnesinde dinleyicilerle buluşacak.
P1Harmony öncesinde ise AleXa sahne alacak. Güçlü vokali, dinamik sahne performansı ve fütüristik konseptleriyle tanınan sanatçı, 2019’daki çıkışından bu yana global K-Pop sahnesinde dikkat çeken isimlerden biri oldu. American Song Contest 2022 birinciliğiyle uluslararası alanda büyük ses getiren AleXa, “Wonderland”, “Bomb” ve “Back in Vogue” gibi parçalarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı.
Festival günü, saat 15.00’te kapıların açılmasıyla birlikte ziyaretçiler; K-Pop temalı aktiviteler, dans performansları ve interaktif etkinliklerle gün boyu sürecek bir deneyimin parçası olacak. Saat 17.30’da AleXa sahne alırken, P1Harmony ise saat 20.00’de ana sahne performansıyla dinleyicilerle buluşacak. Festivalin bir diğer önemli parçası olan K-Pop dans cover grupları da gün boyunca sahne alacak.
K-Pop Festivali hakkında ayrıntılı bilgiye ve biletlere buradan ulaşabilirsiniz.