15 HAZİRAN, ÇARŞAMBA, 2022

Nilüfer Müzik Festivali 2 - 4 Eylül’de Gerçekleşecek

Nilüfer Belediyesi’nin “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali, bu yıl 2 - 4 Eylül tarihleri arasında Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleşecek.

Türkiye ve dünya sahnelerinin önde gelen isimlerin sahne alacağı Nilüfer Müzik Festivali’nin programının bir bölümü duyuruldu. Program kapsamında Mor ve Ötesi, Ceza, The Blaze, Melike Şahin, Köfn, Sena Şener, Ozbi, Jakuzi ve No Land gibi isimler konser verecek. Önümüzdeki günlerde festivalde yer alacak diğer isimler açıklanacak.

​Türkiye’de bir kamu kurumunun düzenlediği en büyük müzik festivali olma özelliği taşıyan Nilüfer Müzik Festivali, Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden müzikseveri 200.000 m2’lik dev festival alanında bir araya getirecek. Festival kapsamında müzik dışı etkinlikler, sürprizler ve yarışmalar da gerçekleştirilecek. Müzik ve eğlencenin yanı sıra çevrenin ve ekolojik dengenin korunması amacıyla her sene çeşitli çalışmalar yürüten festival, bu yıl da Nilüfer Belediyesi’nin “İklim Yılı” teması çerçevesinde katılımcılara sorumluluk aşılayacak etkinlikler düzenlenecek. Festival alanında, iki ayrı sahne, eğlence alanları, yiyecek ve içecek stantları yer alacak. Yöresel lezzetlerin yanı sıra, vegan gıda seçenekleri de bulunacak. Ayrıca festival süresince hem Bursa’dan hem de şehir dışından gelen katılımcılar için Balat Atatürk Ormanı’na ücretsiz servisler kaldırılacak. Hazırlanan kamp alanında girişler 2 Eylül Cuma günü başlayacak. Kamp alanında gece stand-up gösterileri gerçekleştirilecek.

0
4739
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage