28 EKİM, ÇARŞAMBA, 2020

Mamut Art Project’in 2020 Edisyonu Yeniliklerle Başladı

Türkiye genelinde sekiz yıldır kesintisiz olarak bağımsız yeteneklere sergi alanı sunmanın yanı sıra, portfolyo günleri, sağladığı süresiz danışmanlık ve iletişim desteği ile sanatçılarını sanat profesyonelleriyle buluşturan Mamut Art Project’in 2020 edisyonu Yapı Kredi bomontiada’da ve çevrim içi platformda başladı. 

Mamut Art Project, bu yıl pandemi şartlarına uygun bir ziyaretçi sistemi ve sadeleştirilmiş sergi tasarımı oluşturarak sunduğu bu yeni yapıda sanatçılara atölye formatında yer verirken, ziyaretçilerin randevu alarak eserleri ücretsiz deneyimlemelerini sağlıyor. Mamut Art Project'in sergi tasarımını ise Studio Mada (Zeynep Tümertekin-Ceren Özşahin) üstleniyor.

Mamut Art Project’te bu yıl 1.500 başvuru arasından seçilen 49 sanatçı yer alıyor. 2020 edisyonundaki 400’e yakın eserden oluşan zengin seçki fiziksel mekânının yanı sıra mamutartproject.com üzerinden kurulan çevrim içi platformuna taşınıyor. Mamut, internet sitesi ve sosyal medya kanalları üzerinden sanatçıları ve sanatseverleri birbirinden farklı formatlarda bir araya getirerek daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Aynı zamanda sanatçılarıyla ilgili kaynak oluşturan ve ilgilenenlere ücretsiz sanat danışmanlığı hizmeti veren çevrim içi platform, önümüzdeki dönemde içeriğini genişleterek Mamut sanatçılarını dünyanın her yerinden sanatseverlerle buluşturacak.

Mamut Art Project’i 8 Kasım tarihine kadar her gün 11.00 – 19.00 saatleri arasında rsvp@mamutartproject.com adresi üzerinden randevu alarak Yapı Kredi bomontiada 4.kat’ta fiziksel olarak ya da mamutartproject.com üzerinden çevrim içi olarak ziyaret edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

0
2610
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage