13 KASIM, CUMA, 2020

Mamut Art Project Yıl Sonuna Kadar Çevrim İçi Platformunda

27 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleşen Mamut Art Project’in 2020 edisyonu 8. senesinde 49 sanatçının eserlerinden oluşan özel bir seçkiyle sanatseverlerle buluştu. Mamut Art Project 2020 edisyonunda yer alan 400’e yakın eserden oluşan zengin seçki, çevrim içi platformu mamutartproject.com/2020 üzerinden 2020 yılı sonuna kadar sergilenmeye devam edecek.

Mamut Art Project’in 2020 edisyonunun çevrim içi platformunda, Mamut’un internet sitesi üzerinden bu seneki edisyonda yer alan sanatçıları, kendilerini anlattıkları videoları izleyerek yakından tanıyabilecekler, 2020 kataloğunu indirebilecek ve eserlerin tamamına ulaşabilecekler. Mamut, aynı zamanda sanatçılarıyla ilgili kaynak oluşturmayı hedefleyen Türkçe ve İngilizce hizmet veren çevrim içi platformunda eserlerin satışına ve sanatçılarını sanat profesyonelleriyle buluşturmaya devam edecek. Sanatseverler çevrim içi platform üzerinden Mamut’un 8. edisyonunda dikkat çeken değişen dünya koşulları, ekoloji, yeni form ve yapı arayışının ışığında; ses algısı, küresel sorunlar odağında insan gibi güncel konuların özgün yorumlarını deneyimleyebilecekler.

​Mamut Art Project’in 2021 edisyonu için başvuru tarihleri Ocak 2021’de Mamut Art Project’in internet sitesi ve sosyal medya kanalları üzerinden duyurulacak.

0
5414
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage