20 MAYIS, CUMA, 2022

Liraz, “PSM’de Caz” Kapsamında 21 Mayıs’ta Zorlu PSM’de

Zorlu PSM, caz ritimlerini fars köklerinden gelen melodilerle birleştiren Liraz’ı 21 Mayıs’ta “PSM’de Caz” kapsamında %100 Studio’da müzikseverlerle buluşturuyor.

Zorlu PSM’nin “Dinle, hisset, keşfet! PSM’de Caz ile dünyan değişsin!” mottosuyla yola çıktığı serisi “PSM’de Caz” kapsamında, sadece üretimleriyle değil kimliği ve güçlü duruşuyla uluslararası arenada kendine yer edinen Liraz 21 Mayıs akşamı konser verecek. Türkçe rap müziğin başarılı isimlerinden Kamufle ile iş birliğinde “Remotely Close: Azizam” isimli şarkısını geçtiğimiz aylarda yayımlayan Liraz, 21 Mayıs’ta 1970’lerdeki İran pop müziğinin yeniden düzenlendiği elektro dans parçalarıyla dolu olan Zan ve Naz albümlerindeki sevilen şarkılarını seslendirecek.

İran asıllı İsrailli sanatçı Liraz’ın 2018 yılında çıkardığı Naz isimli ilk albümü sosyal medyada paylaşılınca şarkıları İran'da hite dönüşmüştü. Oyuncu, şarkıcı ve dansçı olarak sanat kariyerini sürdüren Liraz Charhi, 2020’de yayımladığı Farsça ikinci albümü olma özelliğini taşıyan son albümü Zan (Kadınlar) ile ilişkileri uzun yıllar önce kopan iki ülkeyi, İran ve İsrail’i, müzik ile bir araya getiriyor. Sanatçı bu albümün İsrailliler ve İranlılar arasında bir birlik duygusu oluşturmasını umut ettiğini belirtiyor.

​21 Mayıs Cumartesi akşamı %100 Studio’da gerçekleşecek Liraz konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
875
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle