20 NİSAN, SALI, 2021

Kundura Sinema’da “Rüyanın Öte Yakası” Seçkisi

Kundura Sinema’nın çevrim içi izleme platformu Kundurama “Rüyanın Öte Yakası” isimli yeni seçkisini sinemaseverlerin beğenisine sundu. İzleyicinin hafızasını, zihnini ve duygularını harekete geçirmeye hazır ikisi kısa olmak üzere üç filmin yer aldığı seçkinin küratörlüğünü New York merkezli bağımsız ve deneysel film platformu Kinescope’un kurucusu ve sinema yazarı Pawel Wieszczecinski yaptı.

Seçki kapsamında İngiliz sanatçı ve yönetmen ikili Daniel & Clara’nın 2019 yapımı belgeselleri Notes From A Journey / Bir Yolculuktan Notlar ve Berlin ve Cannes festivallerinin geleceğin yönetmenlerinden biri olarak işaret ettiği ve programlarıyla desteklediği Hindistanlı Payal Kapadia’nın Afternoon Clouds / Öğleden Sonra Bulutlar (2017) ve And What Is The Summer Saying / Ve Yaz Ne Söyler ki… (2018) adlı ödüllü kısaları izleyiciyle buluşacak.

Kundura Sinema ve Kinescope ortaklığında hazırlanan “Rüyanın Öte Yakası” seçkisindeki filmler 19 Temmuz tarihlere kadar Kundurama’da Türkçe altyazıyla ücretsiz bir şekilde izlenebilecek. Seçki hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
793
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage