08 EKİM, PERŞEMBE, 2020

Kumbaracı50’den “Duvarda İzin Olsun” Kampanyası

Koronavirüs pandemisi sebebiyle Mart ayından beri kapalı olan ve oyunlarını sahneleyemeyen tiyatro sahnesi Kumbaracı50, başlattığı “Duvarda İzin Olsun” fonlama kampanyası ile tiyatroseverleri destek olmaya çağırıyor.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sebebiyle tiyatro sahneleri kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Altıdan Sonra Tiyatro ekibinin 10’uncu yıllarında Beyoğlu’nda bulunan Kumbaracı Yokuşu’nda açtığı yenilikçi performans mekânı Kumbaracı50 sahnesi pandemi sebebiyle yaşadığı maddi kaybı gidermek, Mart ayından beri kapalı kalan tiyatro sahneleri ile oyunlarını oynamaya devam etmek ve mevcut ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyerek “Duvarda İzin Olsun” adıyla bir fonlama kampanyası başlattı. Sahnenin kapanmamasını hedefleyen bu fonlama projesi ile Kumbaracı50, destek olmak isteyen tiyatro severlere farklı seçenekler sunuyor, belirlenen miktarlar doğrultusunda destek olabilecek kişilere bazı hediyeler veriyor. Verilecek destekler kampanyaya özel tasarlanan panoda parmak izine dönüşürken Kumbaracı50’den yapılan açıklamada, “Duvara bırakacağınız parmak izi hem bizlere güç verecek hem de Beyoğlu’nda faaliyet halindeki en eski ikinci tiyatro olan Kumbaracı50’nin bu krizi atlatmasını sağlayacak.” ifadelerine yer veriliyor.

​Kumbaracı50 sahnesinin kapanmamasına destek olmak için kampanya detaylarına ve destek platformuna buradan ulaşabilir; Kumbaracı50’nin sosyal medya hesapları Instagram ve Twitter üzerinden de kampanyaya dair detaylı bilgi edinebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=9bW66wM-XjI

0
3039
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage