08 NİSAN, PERŞEMBE, 2021

“K’nın Sesi” Podcasti İkinci Sezona Başladı

Kadınların, kuirlerin hikâyelerine odaklanan podcast kanalı K’nın Sesi, ses tiyatrosu oyunları ile o oyunun hikâyesinden ve temasından hareketle yapılan sohbetlerin yer alacağı ikinci sezona başladı.

Dinleyiciyi tiyatro izleme deneyimine yaklaştırarak hayal gücünü harekete geçiren ve üç boyutlu ses tasarımı ile hazırlanan oyunların yer alacağı K’nın Sesi’nde bu oyunlardan sonra yapılan sohbetlerle gerçek hayattan kişilerin deneyimleri üzerine odaklanılacak.

Kadınların, kuirlerin sesine yer vermek amacıyla 2020 yazında pandemi döneminde “salgın” temasıyla yayın hayatına başlayan K’nın Sesi, ilk sezonun ardından podcast yayıncılığında farklı ve az temsil edilen seslere eğitim, ekipman ve kaynak sağlayan Google Podcasts Creator Programı’na dünya çapında seçilen 20 ekipten biri oldu. Üç ay boyunca dünyada podcast endüstrisinin önde gelen isimlerinden eğitim alan ekip ikinci sezona bu birikimle başladı.

Teması “yemek” olan ikinci sezonda sofra hikâyelerinden tarif defterlerine, yas yemeklerinden beden ve yemek ilişkisine pek çok farklı konu ele alınacak. Bu sezonun ilk oyunu Ayşenil Şamlıoğlu ve Aysel Yıldırım’ın yer aldığı Annemin Tarif Defteri ise 31 Mart tarihinde yayımlandı. K’nın Sesi’ni buradan dinleyebilirsiniz.

0
1632
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage