19 AĞUSTOS, CUMA, 2022

İstanbul Cocktail Festival 20 - 21 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta

Bu sene 5. yılını kutlamaya hazırlanan, Türkiye’nin ilk ve tek kokteyl festivali İstanbul Cocktail Festival, 20 - 21 Ağustos tarihinde KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Festival kapılarını 20 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00’de açacak. Festivalin ilk gününde sahneye BaBa ZuLa, Jakuzi, Güneş, Selin, Melis Güven ve Aybüke Albere çıkacak. 21 Ağustos Pazar günü ise festivalin kapanışını Kenan Doğulu yapacak. Aynı gün KÖFN, Palmiyeler, Serel Yereli, Mert Demir ve Sena Şahin müzikseverlerle buluşacak.

İstanbul Cocktail Festival, Türkiye ve yurt dışından popüler kokteyl duraklarından lezzetleri, ödüllü miksolojist ve gurmelerin atölyeleri, lokal ve global sahnenin önemli isimlerinin performanslarını, farklı damak tatlarına yönelik gastronomi noktalarını ve özgün butiklerin tasarımlarını katılımcılarla buluşturacak.

​Festivalde Blok.Mekan, Korto Roof, Moretenders' Cocktail Crib, Yuka Beach Bar, Wu, Ranchero, Tavern ve Türkiye’nin önde gelen kokteyl barları içerikleri ile katılımcıları ağırlayacak. İstanbul Cocktail Festival biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1513
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage