09 HAZİRAN, ÇARŞAMBA, 2021

İş Sanat’tan Müziği ve Müziğin Evrimini Anlatan Program “Şefin Tavsiyesi”

İş Sanat’ın orkestra şefi ve besteci Murat Cem Orhan ile tiyatro sanatçısı Alper Saldıran’ın yer aldığı “Şefin Tavsiyesi” isimli yaz dönemi projesi sanatseverlerle buluşuyor.

Güzel sanatlar, felsefe, gastronomi gibi müziğin gelişimine eşlik eden disiplinlerin müzikle olan ilişkisine odaklanacak olan “Şefin Tavsiyesi” başlıklı video dizisi, insanlığın çağlar boyu duygu, düşünce, özlem ve dileklerini dile getirdiği, dünyanın ortak dili olan müziği ve müziğin evrimini izleyiciye anlatacak. ‘Müzik nedir?’ sorusuyla başlayan program, İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarından 5’er dakikalık videolar hâlinde izleyiciyle buluşacak.

Müziğin evrimini başta çocuklar olmak üzere tüm yaş grubundaki müzik tutkunlarıyla paylaşmayı hedefleyen programda müziğin temel özellikleri, tarihsel gelişimi ve çok sesli batı müziği biçimlerinin de yer aldığı kategorilerde bilgiler izleyiciye aktarılacak. İlk bölümü 8 Haziran tarihinde yayımlanan program yaz boyunca her hafta yeni bir içerikle devam edecek.

İlk bölümü 8 Haziran’da İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarından ücretsiz olarak yayımlanan “Şefin Tavsiyesi”, her hafta yeni bir içerikle seyircisi ile buluşacak. Video dizisinin ilk bölümünü buradan izleyebilirsiniz.

0
979
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage