05 MAYIS, PAZAR, 2024

“Greenify” 13 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta

2017 senesinden bu yana düzenlenen doğa konseptli festival serisi “Greenify”, bu sene Epifoni organizasyonu ile 13 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Doğa dostu festival “Greenify”, güncel müziğin dünyadaki en önemli topluluklarından The Cinematic Orchestra, kalıplara sığamayan deneysel indie müzik grubu No Clear Mind ve post-rock, elektronika tarzı ve akıldan çıkmayan sinematik melodileriyle Electric Litany’yi müzikseverlerle buluşturacak.

Eserleri Grey’s AnatomyCriminal Minds ve Ugly Betty gibi pek çok dizide kullanılan The Cinematic Orchestra ekibinde yer alan müzisyenler gerçek birer virtüöz oldukları için stüdyoda kaydedilen bestelerini büyüleyici ve hipnotize edici canlı performanslarla sergiliyorlar. Grup ayrıca müzik tarihinin yazıldığı yer olarak addedilen The Royal Albert Hall sahnesinde ve Sonar, Fuji Rock, Montreux Jazz Festival, Big Chill gibi dünyanın önemli festivallerinde önde gelen grup olarak sahne aldı ve bu zamana kadar yüzlerce sanatçıya ilham oldu.

Festivalde ayrıca; Yunanistan’ın kalıplara sığamayan deneysel indie müzik grubu No Clear Mind ve post-rock, elektronika, sinematik melodiler ve akıldan çıkmayan kompozisyonların yenilikçi füzyonuyla tanınan Londra merkezli Electric Litany sahne alacak. Nihilist, bilinç akışına yol açan tınılarıyla ünlenen ve ülkemizde de fanatik bir takipçi kitlesine sahip olan, daha önceki konserlerinin biletleri günler önce tükenen No Clear Mind, huzur verici melodileri ile müzikseverlerle buluşacak. Müzik sahnesine 2010 yılında ilk albümleri How to Be a Child and Win the War ile giriş yapan Electric Litany, Interpol’ün de destek verdiği bir Avrupa turnesine çıkarak büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı. Electric Litany, 2020 yılında Demeter International Film Festival’inde “Refugee” ve “Sealight” şarkıları ile en iyi Müzik Videosu ödülünü aldı.

​13 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek “Greenify” biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
738
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage