05 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2020

Geçmişin Dalgaları Arasında

Salgın nedeniyle zorunlu olarak verdiği aranın ardından Galeri 77, geçtiğimiz sezon gerçekleştirdiği sergilerden yola çıkarak oluşturduğu ve yeni sezonda çalışmalarını göreceğimiz yeni sanatçıların işleri hakkında da bilgi veren “Hatırla Beni” (Remember Me) isimli karma sergiyle sanatseverlerle buluşuyor.

Farklı stil ve üsluplara sahip 7 sanatçının işlerini bir araya getiren “Hatırla Beni”, sanatseverlere farklı form ve biçimlerin ne denli yaratıcı işlere yol açabileceğini gösteren birbirinden farklı işler vadediyor. Bu 7 sanatçının daha önce sergilenmemiş çalışmalarını içeren sergi, izleyicilere farklı kavram ve düşüncelerin ne gibi sonuçlar doğurabileceğine dair de önemli bir örnek sunuyor.

Zeynep Akgün, Berkay Buğdan, Sedat Girgin, Mehmet Resul Kaçar, Mesut Karakış, Kirkor Sahakoğlu ve Sayat Uşaklıgil’in son dönem çalışmalarını içeren “Hatırla Beni” karma sergisi, tuval ve metal üzerine işlerin yanı sıra heykel ve sınırlı edisyon çalışmalarını da sanatseverlerle buluşturuyor.

Sergiyi, 29 Ağustos 2020 tarihine kadar Galeri 77’nin Karaköy’deki mekânında görülebilir ya da Galeri 77 tarafından sergi özelinde hazırlanan 3D sanal tura buradan ulaşabilirsiniz.

0
1334
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage