28 TEMMUZ, PERŞEMBE, 2022

Gallery Art Port Bodrum, Alea Pınar Du Pre’nin “Watermelon Sugar High” Sergisi ile Açıldı

Bodrum’daki yeni sanat mekânı Gallery Art Port, ressam Alea Pınar Du Pre’nin “Watermelon Sugar High” başlıklı kişisel sergisi ile açıldı.

Bodrum Kumbahçe’de yer alan Gallery Art Port, eserlerinde kullandığı dijital sanatı “gerçek dünya” ile bir araya getiren Alea Pınar Du Pre’nin “Watermelon Sugar High” başlıklı kişisel sergisini 5 Ağustos tarihine kadar sanatseverle buluşturuyor.

Alea Pınar Du Pre şunları söyledi: “Sanat, merakımı paylaşabileceğim bir forma dönüştürmek - bilimsel merakımı resimlere aktarmak - biçimsizlere biçim vermek için kullandığım bir tuvaldir.”

Galeri sanatçıları, koleksiyonerler, küratörler ve sanat profesyonellerini bir araya getiren bir sanat mekânı olan Gallery Art Port, yerel ve uluslararası sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapacak. Bodrum’da yeni bir sanat alanı sunan ve yeni nesil sanatçıları destekleyen bir sanat platformu olan Gallery Art Port, Bodrum harici yurt içi ve yurt dışında da sergiler düzenlemeyi planlıyor.

Alea Pınar Du Pre’nin “Watermelon Sugar High” başlıklı sergisini 5 Ağustos tarihine kadar Gallery Art Port’ta ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Kumbahçe Mah. İskele Cad. Cruise Port No:16B Bodrum

Künye:
1. Alea Pınar Du Pre, DOWN IN KOKOMO, 120 x 180 cm, Karışık Teknik, 2022
2. Alea Pınar Du Pre, RELIGHT MY FIRE, 180 x 120 cm, Karışık Teknik, 2022
3. Alea Pınar Du Pre, CHRISTIE, 46 x 60 cm, Tuval Üzeri Karışık Teknik, 2022

0
1381
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage