11 MAYIS, SALI, 2021

Ferdi Çetin ile “Online Çağdaş Tiyatro Atölyesi” Başlıyor

Dramaturg ve yazar Ferdi Çetin’in düzenlediği, katılımcıların çağdaş tiyatroya yön vermiş tiyatro metinleriyle bir yolculuğa çıkacağı Online Çağdaş Tiyatro Atölyesi 20 Mayıs’ta başlıyor.

20 Mayıs - 8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek atölye sonucunda katılımcılar çağdaş tiyatronun 2000 sonrası serüvenine tanıklık edip yazma pratiğine giriş yapmış olacaklar. Atölye katılımcıların izledikleri oyunları farklı bir açıdan algılamasını sağlamayı ve oyun okumanın keyifli bir şey olabileceğini göstermeyi amaçlıyor.

Doktorasını İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü’nde tamamlayan Ferdi Çetin’in Evimizi Böyle Yaktım isimli öykü kitabı Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlandı. Hafızasını Kaybeden Müzeden Bir Traktöre Mektuplar oyunun yaratıcı ekibi ba- tiyatro’nun kurucularından biri ve yazarı ve GalataPerform’un dramaturgu olan Çetin’in son projeleri ise Yeşim Özsoy ile birlikte yazdığı Yüz Yılın Evi ve 2020-2021 sezonu için GalataPerform tarafından hazırlanan Terkedilmiş Kıyılar//Negatif Fotoğraflar’dır.

Online Çağdaş Tiyatro Atölyesi’ne katılmak ya da ayrıntılı bilgi almak için gpatolye@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Atölye Bilgileri
Başlangıç Tarihi: 20 Mayıs - 8 Temmuz
​Süre: Perşembe 19:30 - 21.30

0
1553
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage