21 EYLÜL, PAZARTESİ, 2020

Farklı Üslupların Benzer Görünümleri

Sanat oluşumu I ME CE’nin pandemi sürecinde çalıştığı üç sanatçının farklı üsluplarını aynı görsel üzerinde buluşturduğu “DISKO-19” başlıklı karma sergisi 30 Eylül 2020 tarihine kadar Passage Petits Champs’ın merdivenlerinde ziyaretçilerini bekliyor.

“DISKO-19” sergisi, ziyaretçilere oldukça farklı ve alışılmışın dışında bir sergi deneyimi yaşatıyor. Subjektif bir normalleşme tasarısı olarak da görülebilen sergi, I ME CE ile sanatçılar Elçin Arpaçay, Merve Heper ve Emine Sandal tarafından karantinanın her yönden kısıtlayıcı etkisiyle baş etmek üzere gelecek günleri bir mizansen çerçevesinde hayal edebilmek adına hayata geçirildi. Üç aylık bir çalışmanın ürünü olan eserler, sanatçıların bireysel figür ve manzara çalışmalarının dijital ortamda bir araya getirilmesi sonucu meydana geldi. İllüstrasyon, kolaj ve çizim gibi farklı yöntemleri bir arada içeren sergi, dijital bir tuvalde ışıklı kutu (lightbox) yöntemiyle 150x200 boyutunda Passage Petits Champs merdivenlerine yerleştirildi.

​Elçin Arpaçay, Merve Heper ve Emine Sandal’ın pandemi sürecinde ürettiği çalışmaların yer aldığı “DISKO-19” başlıklı sergiyi Meşrutiyet Cad. No:67 Passage Petit-Champs’ta görebilirsiniz.

0
2136
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage