27 MART, CUMA, 2020

ENKA Sanat Arşivini Dijitale Taşıyor

ENKA Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nden itibaren etkinlik arşivini online olarak izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda ilk olarak ENKA Sanat ve Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali iş birliğinde gerçekleştirilen “Türkiye Tiyatrosu’nun ve İstanbul Tiyatro Festivali’nin 1980’lerden Günümüze Yolculuğu” başlıklı panel izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Sanatseverlerle online platformlar üzerinden buluşarak kültür-sanat iklimine katkı sunmaya aralıksız devam etmek isteyen ENKA Sanat, Doğan Kitap tarafından yayımlanan Dikmen Gürün’e Yazılar kitabı vesilesiyle gerçekleştirilen “Türkiye Tiyatrosu’nun ve İstanbul Tiyatro Festivali’nin 1980’lerden Günümüze Yolculuğu” panelini 27 Mart 2020 tarihinden itibaren online erişime açıyor. ENKA Sanat’ın katkılarıyla oluşan kitap, Dikmen Gürün’e yazılmış birçok önemli yazıyı bir araya getiryor. Kerem

​Karaboğa moderatörlüğünde gerçekleşen panel de Türkiye’de tiyatro ile uğraşan birçok önemli ismi bir araya getiriyor. Genco Erkal, Özlem Hemiş, Kerem Kurdoğlu, Yeşim Özsoy, Şahika Tekand ve Leman Yılmaz gibi sektör profesyonelleri ile sanatçıları buluşturan panel, Prof. Dr. Dikmen Gürün’ün çalışmaları üzerinden Türk tiyatrosunun gelişmini gözler önüne sererek izleyicilerin her zaman faydanlanabileceği önemli bir kaynak olma görevini üstleniyor.

​ENKA Sanat’ın YouTube hesabına buradan ulaşılabilir.

0
1532
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage