16 AĞUSTOS, SALI, 2022

Elenka Nazarova’nın “Townsmen” Sergisi Collect Gallery’de

Elenka Nazarova’nın 2019 yılında Paris’te gerçekleştirdiği misafir sanatçı programı “Le Laboratoire de la Création” sırasında ortaya çıkan üretimlerinden oluşan “Townsmen” başlıklı projesi 10 Eylül’e kadar Collect Gallery’de sanatseverlerle buluşuyor.

“Le Laboratoire de la Création” [Yaratım Laboratuvarı] başlıklı misafir sanatçı programı sırasında Paris sokaklarında gündelik yaşamın çelişik tabiatından etkilenen Bulgar sanatçı Elenka Nazarova, “Townsmen” başlıklı sergisinde şehirde misafir sanatçı olarak geçirdiği sürenin bütününü, birbirine bağlayan dokular olarak kullanıyor.

Birbiriyle karşıt şekilde sanatsal keşif, araştırma ve temsile açılan iki rotaya odaklanarak şehrin karanlık köşelerini ve gece yaşamını derinlemesine ele alıyor. Sanatçı derinlere ilerledikçe derinleşen rotalar, onu nihayetinde aynı anda hem statükoya karşı çıkarken hem de izleyiciyi hoşnut bırakacak kusursuz objenin, olasılıklarını keşfe sürüklüyor.

​16 Ağustos Salı saat 16.00’da (bugün) açılacak olan Elenka Nazarova’nın “Townsmen” başlıklı sergisini 10 Eylül’e kadar Collect Gallery’de ziyaret edebilirsiniz.

0
1238
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage