17 EYLÜL, CUMA, 2021

Devrim Erbil’in “Çeşitlemeler” Sergisi G&G Sanat Merkezi’nde

Ekim ayında açılacak olan G&G Sanat Merkezi, çağdaş resim sanatının Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden biri olan Devrim Erbil’in “Çeşitlemeler” sergisine 2 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.

Ressam Güher Elçiçek tarafından hayata geçirilen G&G Sanat Merkezi, açılışını Türk resminin önemli temsilcilerinden Devrim Erbil’in “Çeşitlemeler” sergisi ile yapacak. G&G Sanat Merkezi’nin galeri mekânında sanatçının çeşitli dönemlerine ait pentür, baskı ve halı eserlerinden oluşan geniş bir seçki sanatseverlerle buluşacak.

Çiftehavuzlar Beyaz Köşk’te açılacak G&G Sanat Merkezi, yıl boyunca sergilere, seminerlere, workshoplara, söyleşilere ve kurslara ev sahipliği yapacak. Merkez, Türk ve dünya sanatının önemli isimlerinin sergilerin yanı sıra resim, seramik, gravür atölyeleri de gerçekleştirilecek.

​Küratörlüğünü Ressam Ahmet Özel’in üstlendiği Devrim Erbil’in “Çeşitlemeler” sergisini 2 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında Göztepe’de yer alan G&G Sanat Merkezi’nde ziyaret edebilirsiniz.

0
2264
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage