29 MART, CUMA, 2024

Corey Taylor 26 Mayıs’ta Uniq Açıkhava’da

Slipknot, Stone Sour gruplarının solisti olarak tanınan Corey Taylor, Charm Music Türkiye organizasyonuyla 26 Mayıs akşamı Uniq Açıkhava’da konser verecek.

Dünya çapında milyonlarca albüm satan Grammy ödüllü Corey Taylor, Uniq Açıkhava’da vereceği konserde son solo albümü CMFT’nin şarkılarını ve klasikleşmiş hitlerini seslendirecek. “Snuff”, “Through Glass”, “Bother” ve “Before I Forget” gibi hit şarkılara imza atan Taylor, yeni solo albümü CMF2 kapsamında düzenlediği turne ile hayranlarıyla bir araya geliyor.

Corey Taylor müzik, edebiyat ve sinema arasında dönüp dolaşırken, her birinde iz bırakmaya devam ediyor. New York Times’ın en çok satanları listesine giren sanatçı, Thunder Force (2021), Resident Evil (2002) ve Rollerball (2002) gibi filmlerde rol aldı. Taylor ayrıca Dave Grohl, Travis Barker ve Tech N9ne gibi müzik ikonlarıyla da iş birlikleri yaptı.

​Star TV ve Radyo Eksen’in medya partnerliği, Charm Music Türkiye organizasyonu ile 26 Mayıs akşamı Uniq Açıkhava’da gerçekleşecek Corey Taylor konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
370
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage