24 MAYIS, PAZAR, 2020

Canozan'ın Dördüncü Albümü Yayımlandı

Canozan, dördüncü albümü olan Armut Ağacı’nı yayımladı. Toplamda sekiz parçadan oluşan albüm, Canozan’ın daha önce dinleyicilerle buluşan Dünya Dursun ve Delirmiyorsan Tebrikler şarkılarının akustik versiyonlarını da içeriyor.

Canozan’ın yeni akustik albümü Armut Ağacı, yalnızlık, doğa, varoluş problemleri, aşk ve delilik gibi konuları kendisine merkez olarak seçiyor. Armut Ağacı, sanatçının diğer albümlerinden farklı olarak neşeli ve canlandıran havasıyla da ön plana çıkıyor. Karantina sürecinde müzisyenlerin ev stüdyolarında kendi bölümlerini kaydetmeleri ve Canozan'ın daha sonra bu bölümleri aranje etmesiyle meydana gelen albüm, ağaçlarla ve denizle bütünleşmiş bir insanın macerasını anlatıyor. Albümde Canozan’a bas gitarda Buğra Ortakçı, vokalde Sedef Sebüktekin, trompet ve back vokalde Dilan Balkay, back vokalde Billur Battal ve Kaan Arslan, davulda Ertuğrul Biber, perküsyonda Velican Sagun ve Abbas Karacan eşlik ediyor.

​Armut Ağacı’nı buradan dinleyebilirsiniz: https://open.spotify.com/album/4DWLUmTKI2YkMTNx2N06Vr?si=gMpmnUZkSt-tZIR0d2sDhw

0
2593
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage