11 NİSAN, PAZAR, 2021

Çağrı Sertel’den Baharın Gelişini Müjdeleyen “Fer”

Çağrı Sertel, “Fer” ve “Hezaren” isimli solo piyano parçalarından oluşan Fer ile müzikseverlerle buluştu. Space Goats etiketiyle yayımlanan Fer’in mix-mastering’i Feryin Kaya’ya, kapak çalışması ise Selim Çotal’a ait. Peaceful Piano başta olmak üzere birçok global listede yer edinen Kuytu’nun ardından yayımladığı “Fer” baharın tatlı telaşını, doğanın uyanışını anlatıyor.

Çağrı Sertel şunları söylüyor: “Fer’de aylardır heyecanla beklediğimiz baharın gelişini kutlayacağımız günleri, bahçemizde açacak olan Hezaren çiçeklerini müjdeliyor. Hepimizi doğanın uyanışına şahit olmaya, güzel ve umut dolu günlerin çok yakın olduğunun en azından hayalini kurmaya davet ediyor. Piyanosundan gelen eşsiz tını ile dinleyenin hayallerine yol arkadaşı olan sanatçı, her parçayı kaydederken aldığı görüntü kayıtları sayesinde bizimle kendi yolculuğunu da paylaşıyor olacak.”

​Sertel’in multiverse dünyası, önümüzdeki aylarda yayımlayacağı tekliler ve albüm çalışması ile dinleyicileri çoklu bir evrenin misafiri olmaya devam edecek.

0
1628
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle