09 EKİM, CUMARTESİ, 2021

Borusan Sanat Yeni Sezonda Zorlu PSM’de

Borusan Sanat, önümüzdeki dört sezon boyunca özel sanatçıları ve şefleri ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) Turkcell sahnesinde sanatseverlerle buluşacak.

Ünlü müzisyenler, seçkin şef ve solistleri ağırlayarak pek çok konsere imza atan Borusan Sanat, yeni sezonda yeni mekânı Zorlu PSM Turkcell sahnesinde fiziksel konserler vermeye hazırlanıyor. Türkiye’nin en iyi müzisyenlerinden oluşan ve Avrupa’nın önde gelen senfonik orkestralarından biri olma yolunda ilerleyen Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), dört sezon boyunca yeni mekânında sanatseverleri klasik müzikle buluşturmaya devam edecek.

​Yeni sezonun açılış konseri ise 14 Ekim’de gerçekleştirilecek. Konserde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nı Sanat Danışmanı ve Daimî Konuk Şefi Patrick Hahn yönetecek. Orkestraya sezon boyunca eşlik edecek solistler arasında Alice Sara Ott, Bryce Dessner, Katia & Marielle Labèque gibi önemli sanatçılar yer alırken, BİFO Onursal Şefi Gürer Aykal şefliğindeki BİFO, konser programları ile yeni mekânında dinleyicilerin karşısına çıkacak.

0
1269
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage