23 EKİM, CUMARTESİ, 2021

Beyoğlu’nun Yeni Sanat Mecrası: Peep Art Space

Faaliyetlerine geçtiğimiz kasım ayında dijital alanda başlayan Beyoğlu’nun yeni sanat mecrası Peep Art Space, Asmalımescit’teki mekânının kapılarını kasım ayında açmaya hazırlanıyor.

Peep Art Space, güncel sanat sergilerine ev sahipliği yapabilecek şekilde tasarlanan mekânıyla, sergiler, atölyeler, buluşmalar ve özel konseptli etkinliklerle sanat ve teknoloji ile ilgilenenleri bir araya getirecek. Ayrıca mekânda çeşitli film ve sanat festivalleri kapsamında etkinlikler de düzenlenecek.

Uzun ve yoğun bir hazırlık süreci geçiren Peep, dijital alanda yapımcılığını üstlendiği kliplerin videolarını da geçtiğimiz zaman içinde YouTube’da yayımladı. Deniz Tekin, Evdeki Saat, Ricardo Moyano&Enver Mete Aslan, Serkan Emre Çiftçi, VISAL - Velican Sagun & Bora Çifterler, Volkan İncüvez, Vural Köfteci ve Bergama Viran Kapı Orkestrası ve sürpriz sanatçıların performanslarını Peep Art Space’in YouTube kanalında izleyebilirsiniz.

Peep Art Space ekibi, geçtiğimiz temmuz ayında sanatçılar, yazarlar, müzisyenler, sinemacılar ve gazetecileri buluşturduğu bir akşam yemeği ile hedeflerini paylaşmıştı. Buluşmanın videosunu buradan izleyebilirsiniz.

​Kasım ayında faaliyete başlayacak Peep Art Space’in programına ve şimdiye kadarki projelerine ulaşmak için Instagram ve Twitter hesaplarını takip edebilirsiniz ve internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

0
1738
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle