07 OCAK, CUMA, 2022

“Bana Hikayeni Anlat” Açık Hava Sergisine Dönüşüyor

Paper Street Co. ve Gnat Micro Press’in iş birliğiyle, 20 sanatçının çocukluk anılarıyla hazırladıkları Tell Me Your Story - Bana Hikayeni Anlat isimli katılımcı sanat projesi ve sanatçı kitabı açık hava sergisine dönüşüyor. Sergi, Şişli Belediyesi’nin desteğiyle 10 - 31 Ocak tarihleri arasında Şişli sokaklarında İstanbullularla buluşacak.

Ortak üretimden beslenen, diyalog yaratma amacıyla Türkiye’den 10, İsrail’den 10 sanatçının eşleşmesi ve çocukluk anılarını birbiriyle paylaşmasının ardından her sanatçının partnerinin hikâyesini kendi özgün diliyle resmetmesiyle şekillenen proje geçtiğimiz senenin ekim ayında kitap olarak yayımlanmıştı.

Bana Hikayeni Anlatetkileşime açık, temas kuran ve birliktelikten beslenen bir kamusal alan projesiyle şimdi de açık havada sanatseverlerle buluşuyor. Abdi İpekçi Meydanı’ndan başlayan bir rota ile billboardlar aracılığıyla Şişli sokaklarındaki açık hava mecralarına yayılacak sergi, 10 Ocak’tan 31 Ocak tarihine dek ziyaret edilebilecek.

Sergi tasarımı Ayşe Zeynep Özbay’a, editöryel düzenlemesi Alican Kutlay’a, proje kurgusu ise Ayşe Zeynep Özbay, Elazar Zinvel, İpek Özbay ve Keren Katz’a ait. Sergide yer alan sanatçılar ise; Ahu Akgün, Aya Talshir, Bora Aşık, Dror Cohen, Ecem Yüksel, Einav Vaisman, Gilad Seliktar, Gökçe İrten, Itzik Rennert, Jennifer İpekel, Keren Katz, Meltem Şahin, Mert Tugen, Michal Bonano, Roni Fahima, Sasha Zilberman, Selin Çınar, SENA, Shahar Kober, Vardal Caniş.

Görseller:
1. Selin Çınar
2. Itzik Rennert
3. Einav Vaisman
4. Keren Katz
5." Tell Me Your Story" kitap kapağı

0
1263
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage