19 MAYIS, ÇARŞAMBA, 2021

Alp Ersönmez’in İkinci EP’si “Cereyanlı-B” 21 Mayıs’ta Yayında

Alp Ersönmez’in Cereyanlı isimli albümünün dört parçadan oluşan ikinci EP’si Cereyanlı-B, 21 Mayıs’ta Space Goats etiketiyle müzikseverlerle buluşacak.

Prodüktör, besteci ve bas gitarist kimliğiyle tanınan sanatçı, 2011’de çıkardığı Yazısız isimli albümünün ardından yeni albümü Cereyanlı ile kendi müziğini dinleyicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Ersönmez’in müzisyenlerle birlikte 2013 yılında kayıtlarını tamamladığı projesi Cereyanlı’nın Cereyanlı-B isimli dört parçadan oluşan ikinci EP’sinin mix’i Alen Konakoğlu, mastering’i Evren Göknar, kapak fotoğrafı Cem Gültepe, artwork ise Gümrah Şengün imzası taşıyor.

Cereyanlı-B’nin her bir parçasında Ersönmez’e farklı sanatçılar eşlik ediyor. İlhan Erşahin, D.J. Logic, Arto Tunçboyacıyan gibi pek çok sanatçının bulunduğu EP’de; rhodes sololarıyla Çağrı Sertel, trompette usta sanatçı İmer Demirer, tenor saksafonda Engin Recepoğulları, trombonda Bulut Gülen, hareketli davullarıyla Ediz Hafızoğlu, muhteşem sesiyle Sibel Gürsoy, elektrik piyanosu ile Can Çankaya, trompeti ile Doruk Gönentür yer alıyor.

0
1143
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage