18 AĞUSTOS, PERŞEMBE, 2022

Akbank Çocuk Tiyatrosu’nun 50’nci Yılına Özel Müzikal: “Peter Pan ve Varolmayan Ülke”

Akbank Çocuk Tiyatrosu 50’nci yılını Zorlu PSM ve Akbank Sanat iş birliği ile hayata geçirilen, Peter Pan’in hikâyesinden uyarlanan Peter Pan ve Varolmayan Ülke müzikali ile kutlayacak.

Yarım asrı geride bırakan ve bugün beşinci kuşak seyircileri ile buluşan Akbank Çocuk Tiyatrosu, çocuklara ilham vermeye devam ediyor. İlk gösterimini 23 Nisan’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yapan Peter Pan ve Varolmayan Ülke müzikali 17, 18, 24 Eylül ve 1, 2 Ekim’de yeniden izleyiciyle buluşacak. Müzikalin biletlerini Passo üzerinden satın alabilirsiniz.

J.M. Barrie’nin ölümsüz romanı Peter & Wendy’den uyarlanan eser, Akbank Çocuk Tiyatrosu’nun 50. yılı için özel olarak hazırlandı. Müzikalde Yağız Can Konyalı “Peter Pan”, Elif Güralp “Wendy”, Sami Levi “Kaptan Kanca” ve Su Sonia Herring “Tinkerbell” karakterlerine hayat veriyor. Oyunda onlara Abdullah Cersel, Alisa Simcha, Arek Kazancıyan, Anıl Altınöz, Ayhan Karaağaç, Ayşe Köksal, Birce Leyla Akbulut, Can Gökdoğan, Ezgi İrem Mutlu, Evrim Akyay, Gülçin Alpaşar, Gürdeniz Bursalı, Huri Murphy, Memo Sağlam, Mert Aksu, Mert Aydın, Özkan Özipek, Ralf Bilmen, Sultan Ahmet Çakır, Tuğrul Ali Şenocak, Tuğrul Savaşçı, Ufuk Tevge, Yağmur Topçu eşlik ediyor.

​“Wendy her akşam kardeşlerine masallar anlatıp yataklarına yatırır. Ancak bu gece, farklı bir gecedir. Masalların büyümeyen çocuğu Peter Pan, koruyucu perisi Tinkerbell ile çıkagelir. Kahramanlarımız, peri tozunun da yardımıyla Varolmayan Ülke adında bir adaya yolculuğa çıkar. Adada korsanlar ve deniz kızlarıyla yaşadıkları maceralar, Kayıp Çocuklar’ın yaşamını değiştirecektir.

0
1346
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage