30 TEMMUZ, PERŞEMBE, 2020

Açık Stüdyo Günleri'ne Başvurular Açıldı

Sanat atölyelerinin ziyarete açılmasını sağlayan ve bu yıl 2 ile 4 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 7. Açık Stüdyo Günleri için başvurular açıldı.

Açık Stüdyo Günleri temel olarak sanatçılarla sanatseverler arasındaki sınırları ortadan kaldırmayı ve ziyaretçiler için sanaçıların üretimlerini gerçekleştirdikleri alanları görebilme imkânı sağlıyor. Bu kapsamında resim, heykel, seramik, fotoğraf, enstalasyon, video ve performans gibi disiplinler üzerine çalışmalar gerçekleştiren görsel sanatçılar; Taksim, Cihangir, Galata, Karaköy, Tophane, Şişli, Kurtuluş, Teşvikiye, Adalar ve Kadıköy bölgelerinde bulunan ev ve atölyelerini ziyaretçilere açıyor ve etkinlik kapsamında sanatseverlerle doğrudan etkileşime geçebiliyor.

Açık Stüdyo Günleri kapsamında ziyaretçiler, normal şartlarda kapalı olan sanatçı atölyelerini görme şansına sahip oluyor. Harita aracılığıyla bir atölyeden diğerine kolaylıkla ulaşabilen sanatseverler, bu sayede günümüz sanat piyasasının önemli unsurlardan biri olan ''ağ oluşturma'' fikrini daha yakından hissedebiliyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Açık Stüdyo Günleri’nde toplamda 63 sanatçının 42 atölye ve evi 3 gün boyunca yüzlerce sanatsever tarafından ziyaret edildi.

​Başvuru için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
1330
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage