10 EYLÜL, CUMA, 2021

25. İstanbul Tiyatro Festivali Başlıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda hayata geçirilen 25. İstanbul Tiyatro Festivali, yerli ve yabancı toplam 25 tiyatro, performans ve dans gösterisinden oluşan programı ile 22 Ekim - 20 Kasım tarihleri arasında sahnelerde ve çevrim içi olarak gerçekleşecek.

25. İstanbul Tiyatro Festivali, “Bu Zamanda Tiyatro” sloganıyla yeni bir normal arayışındaki dünyaya tiyatronun gözünden bakan ve pek çoğu yeni olan yapımı tiyatroseverlerle buluşturacak. Programda yer alan 25 yapımın bir bölümü çevrim içi gösterimlerle tüm Türkiye’den izlenebilecek. Diğer bölümü ise Alan Kadıköy, Atlas 1948 Sineması, Profilo Kültür Merkezi Batı Ana Sahne, Duru Ataşehir, Moda Sahnesi, Caddebostan Kültür Merkezi, Müze Gazhane, Yapı Kredi bomontiada ve Zorlu PSM’de fiziksel olarak gerçekleştirilecek. Festivalde uluslararası yapımlar gösteri sponsoru ENKA Vakfı’nın desteğiyle yurtdışından 11 fiziki ve çevrim içi yapım izleyiciyle buluşacak. 14 yerli yapım ise Türkiye prömiyerini festival kapsamında yapacak. Ayrıca Öğrenme ve Gelişim Programı kapsamında paneller, atölye çalışmaları, söyleşiler, okuma tiyatroları gibi ücretsiz yan etkinlikler de gerçekleştirilecek. Festival programına ve ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Festivalin çevrim içi gösterimler festival boyunca passostudio.com adresinden seyredilebilecek. Festival biletlerini ise İKSV Lale Kart üyelerine özel 20 Eylül’de başlayacak indirimli ön satış döneminin ardından 24 Eylül Cuma gününden itibaren passo.com.tr üzerinden veya İKSV ana gişeden satın alabilirsiniz.

0
1192
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage