12 KASIM, PERŞEMBE, 2020

15. Contemporary Istanbul Hem Fiziki Hem de Çevrim İçi

Akbank’ın ana sponsoru olduğu, bu sene 15. edisyonu gerçekleştirilecek olan Contemporary Istanbul, 16 – 20 Aralık 2020 tarihleri arasında ilk defa hem fiziki hem de çevrim içi olarak sanatseverlerle buluşacak.

Bu yıl programında uluslararası iletişimin önemi, çağdaş uluslararası sanatçıların azmi ve sanatın kendisinin kapsayıcılığı alanlarına odaklanılacak olan Contemporary Istanbul, 15. yılını kutlarken yönetim danışmanlığı firması McKinsey & Co. tarafından denetlenen ve test edilen dijital platformunda sanatseverlere çevrim içi fuar deneyimi sunacak. Ziyaretçilerin, galerilerin ve sanatçıların gerçekten sürükleyici bir deneyim için birbirleriyle etkileşimde bulunduğu ve hatta gerçek zamanlı olarak uzaktan satın alma çalışmaları yapabileceği bir yapı sunan Contemporary Istanbul çevrim içi fuarı, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, sanat hayranlarının ve meraklılarının kültürel etkinliğin keyfini çıkarmasına ve çevrimiçi özel içeriklere erişmesine olanak tanıyacak.

Contemporary Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli fuarla ilgili şunları söyledi: “Contemporary Istanbul'un 15. yıl dönümünde sanatı ve sanat camiasını yeniden canlandırma fırsatına sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız. İstisnasız tüm kreatif endüstriler ve sanat dünyasının büyük bir kesimi şüphesiz salgından çok etkilendi, ancak bu yılki etkinliğe katılımları için şimdiden ön rezervasyon yapmaya başlayan sanatseverlerin yoğun ilgi ve desteğini görmekten memnuniyet duyuyoruz.”

Contemporary Istanbul’un 15. Edisyonu 16 – 20 Aralık 2020 tarihleri arasında İstanbul Kongre ve Sergi Sarayı fuar alanında fiziki olarak gerçekleşecek. Fuar alanına tüm ziyaretçiler gelecekleri gün ve saatleri bildirerek akreditasyonla girebilecek. Etkinlik alanına HES kodu ile girilebilecek ve ziyaret maksimum 4 saat olabilecek. Contemporary Istanbul ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

0
3945
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage