20 HAZİRAN, ÇARŞAMBA, 2018

Büyükbaba'nın Müthiş Firarı

Roald Dahl'ın varisi olarak görülen ve İngiltere’nin J. K. Rowling’ten sonra en çok okunan çocuk kitapları yazarı David Walliams'ın Büyükbaba'nın Müthiş Firarı isimli kitabı, İpek Şoran’ın çevirisiyle Can Çocuk etiketiyle yayımlandı.

Walliams'ın çocuk kitapları bugüne dek 23 milyonu aşkın okura ulaştı ve dünyada 53 dile çevrildi. Büyükbaba'nın Müthiş Firarı ise yayımlandıktan sonra 100 hafta listelerin ilk sırasında yer aldı.

​Büyükbaba, Jack’in bu dünyada en sevdiği insan. Bazen kafasının karışmasının, markete ev terlikleriyle çıkmasının bir önemi yok. Jack’in adını nadiren hatırlamasının da... Ancak bir gün Büyükbaba, görkemli bir Spitfire pilotu olduğu İkinci Dünya Savaşı döneminde yaşadığını sanmaya başlayınca işler karışıyor. Büyükbaba, sinsi Bayan Swine’ın yönettiği tüyler ürpertici huzurevi Alacakaranlık Kuleleri’ne gönderilince torunu Jack, büyükbabasına yardım edebilmek için kolları sıvıyor! Birlikte, hüzünle sevincin birbirine karıştığı, akıllarından hiç çıkmayacak bir maceraya atılıyorlar.

0
2019
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage