09 MAYIS, SALI, 2017

8-14 Mayıs Haftasında Dikkat Çeken 4 Sanat Etkinliği

Bu hafta dört yeni etkinlik sanatseverleri bekliyor. Konuşma, sergi, atölye ve festivalin gerçekleşeceği bu haftada geçtiğimiz hafta açılan sergilerden görmedikleriniz varsa uğramayı unutmayın.

8-14 Mayıs Haftasında Dikkat Çeken 4 Sanat Etkinliği

Emre Zeytinoğlu & Sercan Apaydın, Sergi Üzerine Konuşma

9 Mayıs Salı günü 19:00-20:30’da, Versus Art Project’te

Sercan Apaydın'ın “Sahibinden” sergisi üzerine Emre Zeytinoğlu ve Sercan Apaydın bir konuşma gerçekleştirecekler. 

Sibel Güzellik Salonu 

Sanatorium, 11 Mayıs – 10 Haziran tarihlerinde, Nazım Ünal Yılmaz’ın Türkiye’deki ikinci kişisel sergisi “Sibel Güzellik Salonu”na ev sahipliği yapıyor.

Nazım Ünal Yılmaz’ın bir günlük gibi işleyen resimleri, gazetede görülen bir haberle birleşerek otobiyografik olanı, daha geniş bir toplumsal alt metnin dışavurumuna dönüştürüyor.

Ütopya ve Distopya: Tuval Üzerinde Boyayla Düşünmek

12 Nisan - 13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Büyükdere35’te devam eden "Göbek Bağı | Umbilical Cord" sergisinin sanatçılarından Beyza Boynudelik bir atölye çalışması ile sanatseverlerle buluşacak.

Bu atölye çalışmasında Beyza Boynudelik, içinde bulunduğumuz bu kaotik ortamda hayatı, çevremizi, gündemi ve bizzat kendimizi algılayış biçimlerimizi, sanatsal üretimin onlarca yönteminden biri olan tuval üzerine boya ile deneyimletmeyi amaçlıyor.

Etkinliğe katılım ücreti: Tam: 150 tl - Öğrenci: 100 tl Kontenjan: 10 kişi Kayıt ve detaylı bilgi için: 0212 242 5973 - 0533 735 2148 info@buyukdere35.com

SSM’de Bahar Festivali

Sakıp Sabancı Müzesi 15. yılını tüm sanatseverlerle kutlamak için bahar festivaline hazırlanıyor. 13 Mayıs tarihinde gerçekleşecek bu festivalde birbirinden keyifli etkinlikler sizleri bekliyor. Gün boyu sürecek etkinliklere katılım müze biletinizle ücretsiz. 

Festival kapsamındaki etkinlik detayları için buraya tıklayabilirsiniz. 


*Geçtiğimiz haftanın etkinlikleri için buraya tıklayabilirsiniz.

0
4027
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage