06 AĞUSTOS, PERŞEMBE, 2020

“I’m Thinking of Ending Things”in İlk Fragman Yayımlandı

Yönetmen ve senarist Charlie Kaufman’ın 4 Eylül 2020’de Netflix’te yayımlanacak yeni filmi I’m Thinking of Ending Things'in ilk fragmanı yayımlandı.

Ian Reid’in aynı isimli romanından Charlie Kaufman tarafından sinemaya uyarlanan I’m Thinking of Ending Things’in başrollerinde Jessie Buckley, David Thewlis, Toni Collette ve Jesse Plemons gibi isimler yer alıyor. Yeni kız arkadaşını şehirden uzak bir yerde bir çiftlikte yaşayan ebeveynlerini ziyarete götüren ana karakter, bu süreçte ilişkilerine dair birçok farklı sorunla yüzleşmek zorunda kalır. Çiftin birbirlerine karşı davranışları ve ilişkilerinin geleceği üzerine olan düşünceleriyse yolculuk sırasında başlarına gelen bir olayla tamamen değişir.

Oldukça iyi bir oyuncu kadrosuna sahip I’m Thinking of Ending Things’in başrol oyuncularından Jesse Plemons, filmle ilgili şu açıklamalarda bulunuyor:

“Başlarda oldukça endişeliydim çünkü günde ortalama 11 sayfalık bir çekim yapıyorduk. Her gün stüdyodaydık. Neredeyse psikolojik bir işkence gibiydi ve çok zorluydu. Ama bunun üzerimizde garip bir etkisi oldu ve Jesse ile çok iyi anlaştık. Birlikte çok iyi çalıştık ve çok eğlendik.”

​​​Kaynak: The Film Stage

https://www.youtube.com/watch?v=cDTg62vsV4U

0
1913
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage