15 AĞUSTOS, CUMARTESİ, 2020

Zorlu PSM Yeniden Sanatseverlerle Buluşuyor

Pandemi nedeniyle tüm fiziksel etkinliklerini 13 Mart’ta durduran ve 7’nci sezonunu dijital etkinliklerle tamamlayan Zorlu PSM, 7 Ekim 2020 tarihinde sahnelenecek Kızlar ve Oğlanlar oyunu ile birlikte sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak yeniden sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Zorlu PSM, 8’inci sezonuna sahne sanatlarının ağırlıkta olduğu tiyatro yapımlarıyla başlıyor. Bergüzar Korel’in tek kişilik oyunu Kızlar ve Oğlanlar, Latife Tekin’in aynı adlı romanından uyarlanan Nezaket Erden’in tek kişilik oyunu Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit, Birkan Uz'un yönettiği sahnede Esra Bezen Bilgin, Haluk Bilginer ve Kürşat Demir’in yer aldığı Pencere, Fransız roman ve oyun yazarı Florian Zeller’ın gitmek üzerine oyunu Evlat ve Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu'nun ortak yapımı Gerçek, Berkay Ateş'e 25. Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü'nü kazandıran, Serkan Salihoğlu'nun yönettiği HakikatElbet Bir Gün, Cansel Elçin, Reha Özcan ve Alican Altun'un başrolleri paylaştığı The Full Monty uyarlaması Çıplak Vatandaşlar, Molière klasikleri Cimri ve Tartuffe, 29 Ekim’e özel Kemal* tiyatroseverlerle bulaşacak. 

Yeni sezon programıyla ilgili Zorlu PSM Genel Müdürü Murat Abbas, şu açıklamalarda bulundu:

“Sanatseverlere 5 ay boyunca dijital platformlarımızdan ulaşmaya çalıştıysak da kendilerini mekânımızda ağırlamayı özledik. 7 Ekim’de her türlü hijyen ve koruma önlemini almış olarak geri dönüyoruz. Zorlu PSM’ye gelecek sanatseverlerin içinde, sosyal mesafe ve hijyen konusunda hiçbir kaygı olmamasını istiyoruz. Yeni sezonumuz için pandeminin hayatımıza getirdiği zorunlu değişiklikler çerçevesinde heyecan verici, sıra dışı projelerimiz üzerindeki çalışmalarımızı hızlandırmış bulunuyoruz. İlerleyen günlerde tüm projelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Şu bir gerçek ki 8’inci sezon takvimimiz diğer sezonlardan farklı olacak.”

​Zorlu PSM Ekim ayı programı ise şöyle:

Kızlar ve Oğlanlar // 7 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Kızlar ve Oğlanlar // 8 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit // 11 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Pencere // 12 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Pencere // 13 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Cimri // 14 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Evlat // 16 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Doğu Demirkol // 17 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Gerçek // 19 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Gerçek // 20 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Hakikat, Elbet Bir Gün // 26 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

*Kemal //29 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi (Yakında satışa açılacak)

Tartuffe // 30 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

Çıplak Vatandaşlar // 31 Ekim // Turkcell Platinum Sahnesi

0
1834
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage