18 TEMMUZ, CUMARTESİ, 2020

Yeni Nesil Sinemacılar İçin Kısa Film Atölyesi

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen Köprüde Buluşmalar, 2017 yılında İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteği ile başlattığı ilk ve ikinci kısa filmini yapacak yeni nesil genç sinemacılar için Kısa Film Atölyesi’ne devam ediyor.

Bu yıl Anadolu Efes’in katkılarıyla çevrim içi olarak düzenlenen Köprüde Buluşmalar, yine pandemi önlemleri nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirilecek Asteros Film desteği ile 14 ile 23 Eylül 2020 tarihleri arasında hayat bulacak.

Kısa filmlerin sinema dünyasında ne kadar önemli olduğuna dikkat çekmeyi ve bu çalışmaları uluslararası platformlarda desteklemeyi amaçlayan atölye için başvurular 10 Ağustos 2020 tarihine kadar kabul edilecek. Daha sonra seçici kurul tarafından yapılacak seçimle belirlenecek projelerle 5 kısa filme hayat verilecek. Bu süreçte kabul edilen projelere birçok konuda profesyonel destek de sunulacak.

Projeye şu ana kadar atölyeye katılan filmlerden Ozan Yoleri’nin Aylin’i, Onur Sefer’in Bugün Ölmek İstemiyorum’u ve Büşra Atamer Balkan’ın Manzara’sının çekimleri tamamlandı.

​Konu ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

0
1770
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage