04 AĞUSTOS, PERŞEMBE, 2022

“Yazda Şiir Buluşmaları” Tuğrul Tanyol ile Başlıyor

Moderatörlüğünü şair ve akademisyen Cenk Gündoğdu’nun üstlendiği, her perşembe İstanbul Kitapçısı Kadıköy’de bir şairin konuk edileceği “Yazda Şiir Buluşmaları” etkinliği bugün (4 Ağustos) saat 19.00’da Tuğrul Tanyol ile başlıyor.

Buluşmada, Tanyol’unson kitabı Gidilmemiş Bir Yol üzerine sohbet edilecek ve aktör İlter Kapıcı da konuk şairin şiirlerini seslendirerek bir performans sunacak.

"Tatil ve sıcakla kendine çağıran yaz; diğer yandan bir durma, düşünme, bakma, gözden geçirme halidir. İşte geçip gitmekte olan yazda şairlerimizden şiirler dinleyerek duralım ve zamanı şiirlerle hatırlayacağımız bir yaz yapalım istedik. Çünkü yaz; aşk, umut, gelecek, güzellik ve yaşama sevinci dolu şiirlerle bize durmadan kendini hatırlatır." diye seslenilen “Yazda Şiir Buluşmaları”nda önümüzdeki haftalarda şairler şiirleriyle İstanbullularla buluşacak.

Bugün saat 19.00’da İstanbul Kitapçısı Kadıköy’de gerçekleşecek Tuğrul Tanyol ile buluşmaya katılım ücretsiz ve herkese açık olacak. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz. 

0
1628
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage