03 ARALIK, PERŞEMBE, 2020

Yazar & Şair Buluşmaları’nın Konuğu Gonca Özmen

Boğaziçi Üniversitesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Araştırma Merkezi’nin düzenlediği Yazar & Şair Buluşmaları’nın bu ayki konuğu bile isteye kitabı ile şair Gonca Özmen olacak.

Olcay Akyıldız moderatörlüğünde Zoom üzerinden canlı yayında gerçekleşecek buluşmada Gonca Özmen ile 2020 Yunus Nadi Şiir Ödülü’nü alan kitabı bile isteye önceki kitaplarıyla birlikte konuşulacak. “Karnında bir çocuk taşımak ölümdür” / “Evde zehir var” gibi cesur dizelerin şairi Gonca Özmen evi, bedeni, Dante’yi, Derrida’yı, cinselliği, taşrayı, içimizin genişliğinin sığmadığı kenti buluşturduğu şiirlerinde, serin bir dille, geçtiği yolları bile isteye yazıyor. “Dönüp ayıbını seven” dizeleriyle giz dökümcü bir şiir bu. Kuytumda başlıklı ilk kitabıyla belki daha sessiz bir yerden başlayan şiiri bu kitapla kendini ifşa eden bir şiir sesine dönüşüyor.

Gonca Özmen’in katılımıyla 10 Aralık Perşembe günü saat 17.00’de Zoom’da gerçekleşecek Yazar & Şair Buluşmaları canlı yayınına  buradaki bağlantıdan ücretsiz olarak kayıt olabilirsiniz, kapasite bin kişi ile sınırlı olacak.

0
2306
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage