19 OCAK, ÇARŞAMBA, 2022

Yalçın Bulut’un İlk Kişisel Sergisi “Yürümek” Galeri Selvin’de

Sanatçı Yalçın Bulut’un ilk kişisel sergisi “Yürümek” 12 Şubat tarihine kadar Arnavutköy Galeri Selvin’de sanatseverlerle buluşuyor.

Yalçın Bulut “Yürümek” sergisi ile büyüdüğü ve yaşadığı coğrafyayla birlikte konuyu içselleştirerek, bugünü sorgulama ve anlam evrenini daha geniş bir alana taşıyor. Sanatçı sergiyi zihinsel ve tinsel ilerlemeyle birlikte büyüyen resim ölçüsü, yeni teknik ve malzemeler anlamında da kendini zorlayıcı ve geliştirici fırsat olarak değerlendiriyor.

Yalçın Bulut “Yürümek” sergisi hakkında şunları söylüyor: “Ben de söyleyecek bir şeyin olduğuna güçlü inancımla, dünya ki devinimin bir parçası olmak istiyorum. Çelişkilerin daha net göründüğü, kaosun bizleri esir aldığı bu zaman diliminde, geçmiş ve gelecek arasında ilişkiler kurup, tutkuyla, keyif aldığım kendi gerçekliğimden kaynaklı üretimleri seçtiğim ifade aracıyla yapmaya devam etmek istiyorum.”

Yalçın Bulut’un “Yürümek” isimli resim sergisini 12 Şubat’a kadar pazar günleri hariç her gün 11:00 - 18:00 saatleri arasında Arnavutköy Galeri Selvin’de ziyaret edebilirsiniz.

​Adres: Dere Sokak No:3 Arnavutköy Beşiktaş/İstanbul

0
1645
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage