14 EYLÜL, SALI, 2021

World Akustik Serisi’nde Evrencan Gündüz Konseri

30. yılını kutlayan Yapı Kredi World’ün sponsorluğunda hayata geçirilen Yapı Kredi bomontiada World Akustik konser serisi kapsamında 16 Eylül Perşembe günü saat 21:00’de Evrencan Gündüz sahne alacak.

15 yaşındayken babasının hediye ettiği elektro gitarı çalmaya başlayan Evrencan Gündüz, müzikal alanda akustik solo performansları ve Uzaylılar grubu ile konserlere, beste ve albüm çalışmalarına devam ediyor. Evrencan Gündüz ve Uzaylılar adlı beş şarkılık ilk EP’sini 2017 yılında çıkaran sanatçı, 2018 yılında altı şarkıdan oluşan Mevsim Çiçekleri isimli EP’sini, 2019’da ise halka mal olmuş türküleri yorumladığı Bu Toprakların Sesleri isimli EP’sini ve Sabah Şarkıları EP’sini yayımladı. Gündüz’ün 70'li yılların seslerinden ilhamını alan ve antolojik bir çalışmanın ürünü olan Anadolu Funk isimli yeni albümü ise geçtiğimiz temmuz ayında müzikseverlerle buluşturdu.

​World Akustik serisi kapsamında düzenlenen Evrencan Gündüz konseri 16 Eylül Perşembe günü saat 21:00’de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

0
1451
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage