25 AĞUSTOS, SALI, 2020

Urla Caz ve Gastronomi Günleri 14 Eylül’de Başlayacak

İlk kez geçtiğimiz yıl İzmir, Urla’da gerçekleştirilen Urla Caz ve Gastronomi Günleri’nin bu yılki tarihleri belli oldu. Yayımlanan programa göre kapılarını 14 Eylül 2020’de açacak festival, 20 Eylül’e kadar sürecek.

Urla Caz ve Gastronomi Günleri, dünyanın farklı yerlerinden birçok ünlü şef ve araştırmacıyı bir araya getirerek festivalcilerle buluşturacak. Gastronomi ve caza ilgisi olan insanları ortak bir paydada buluşturmak isteyen festivalde sohbet ve tadım etkinlikleri, gastronomi ve caz üzerine yapılacak workshop ve atölyeler olacak.

Urla Caz ve Gastronomi Günleri kapsamında gerçekleştirilecek konserlerde ise Kenan Doğulu, Fatih Erkoç, Bülent Ortaçgil, Jehan Barbur, İlhan Erşahin, Elif Çağlar ve Aylin Aslım gibi birçok önemli sanatçı dinleyicilerle buluşacak. Festival kapsamında düzenlenecek etkinliklerden elde edilecek gelirin tamamı ise Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak.

​Program ve etkinlikler ile ilgili daha fazla bilgiye Urla Caz ve Gastronomi Günleri’nin Instagram sayfası olan @urlacazfestival’den ulaşabilir, biletleri Biletix’ten edinebilirsiniz.

0
5009
1
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage