13 AĞUSTOS, PERŞEMBE, 2020

Türkiye'nin İlk Yeşil Festivali Gümüşlük’te

17. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu ile birlikte Türkiye'nin ilk yeşil festivalini 17 Ağustos ile 17 Eylül 2020 tarihleri arasında Gümüşlük’te gerçekleştirecek.

Bosfor Turizm sponsorluğunda düzenlenen 17. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, yeni normalleşme sürecinde alınan sağlık tedbirleriyle 17 Ağustos 2020 Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek Rosanne Philippens & Michail Lifits konseriyle açılışını yapacak. Süreç boyunca birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak festival, gerçekleştireceği solo ve karma sergilerle de sanatseverlere farklı olanaklar sağlayacak. Bu kapsamda “Gümüşlük, Müzisyenler ve Kadın” temalı sergi, Civan Canova’nın “Gümüşlük” resim sergisi, Herodot Üçüncü Yaş Akademisi ortaklığıyla gerçekleşen ve Jak Kohen anısına düzenlenen “Müzisyenler” fotoğraf sergisi ve Yiğit Uygur’un fotoğraf sergisi izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Türkiye’de ilk defa yenilenebilir kaynaklardan üretilen yeşil enerji ile gerçekleştirilecek festival, sanatseverlere usta müzisyenlerle buluşma ve onlarla iletişime geçme imkânı da sağlayacak. Gümüşlük Festival Akademisi kapsamında genç müzisyenlere eğitim fırsatları sunacak festival, bu sene kapsamını daha da genişleterek Başka Sinema direktörü Azize Tan’ın küratörlüğünde müzik, çocuk ve çevre temalarına odaklanan film seçkilerini izleyicileri beğenisine sunacak.

​17 Eylül 2020 tarihine kadar birçok sergi, konser, oyun ve etkinliğe ev sahipliği yapacak festival için biletlere Biletix’in internet sitesini üzerinden ulaşabilirsiniz. 

0
1598
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle