21 EYLÜL, SALI, 2021

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları Sona Eriyor

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları, farklı türlerden yetişkin oyunlarını Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı Amfi Tiyatro’da 25 Eylül’e kadar tiyatroseverlerle buluşturuyor.

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları son haftasında komedi, dram, kara komedi türlerinde yetişkin oyunlarını Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı Amfi Tiyatro’da sahneleyecek. 20 Eylül’de Yapıcı Tiyatro’nun Benimle Delirir Misin? oyunu ile başlayan program kapsamında 22 Eylül’de Apartman Sahne’nin Evin Kokusu, 23 Eylül’de Yolcu Tiyatro’nun Kürklü Venüs ve 24 Eylül’de Tiyatro D22’nin Hakikat, Elbet Bir Gün adlı oyunları tiyatroseverlerle buluşacak. Programın kapanışını ise 25 Eylül’de Altsahne’nin Sıfırla Bir Arasında adlı oyunu yapacak.

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları Fenerbahçe Parkı’nda çocuk oyunlarını daha sonra da Caddebostan Sahil Amfi Tiyatro’da yetişkin oyunlarını seyirciyle buluşturdu. Ataşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi’nin katkıları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mekân desteğiyle düzenlenen etkinliğin Caddebostan programını Anadolu Efes destekledi. Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’ndan elde edilen gelir, etkinlikte yer alan tiyatrolara verilecek. Ayrıca tiyatrolara güç vermek ve bu dayanışmanın bir parçası olmak isteyenler, etkinlik bileti satın alırken destek kategorilerini seçerek belirledikleri miktarda destek verebiliyor ya da sahnelenecek bir oyunun destekçisi olarak dayanışmaya adını yazdırabiliyorlar.

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları kapsamında sahnelenecek oyunların biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
960
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage