18 ŞUBAT, PAZARTESİ, 2019

Taner Ceylan Küratörlüğünde Sergi: “Portre”

Taner Ceylan’ın küratörlüğünü üstlendiği “Olimpos Sergileri” serisinin ilki “Portre”, 6 Mart – 23 Mart tarihleri arasında Cihangir’de bulunan Sadık Paşa Konağı’nda gerçekleşiyor.

Ceylan’ın Olimpos’taki zeytinliğinden elde ettiği gelirlerle gerçekleştirilen sergide Güneş Acur, Cem Adrian, Gizem Akkoyunoğlu, Şeyma Barut, Metin Çelik, Hakan Çınar, Yunus Emre Erdoğan, Onur Hastürk, Rugül Serbest ve Hande Şekerciler’in yeni üretim olan ve ilk kez sergilenecek eserleri bir araya geliyor.

Serinin ilkine “Portre” temasına odaklanan bir kitap da eşlik ediyor. Reha Arcan’ın objektifiyle oluşan kitabın editörlüğünü Süreyya Evren, tasarımını ise Vahit Tuna üstleniyor. Gülçin Aksoy, Halil Altındere, Volkan Aslan, Nancy Atakan, Neşe Şive Baydar, Canan, Aslı Çavuşoğlu, Fulya Çetin, Neriman Polat, Utku Dervent, Sinan Demirtaş, İnci Furni, Leyla Gediz, Nilbar Güreş, Nuri Kuzucan, Ali Kazma, Şükran Moral, Gülay Semercioğlu, Erinç Seymen, Elif Uras ve Cengiz Tekin portre kavramını hayatlarında iz bırakmış eserlere dair düşüncelerle anlatıyorlar. 

0
5974
1
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage